Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14040
Назва: | Оздоровчі нанодобавки із пряних овочів із використаням кріогенної обробки |
Автори: | Дєтскова, Д.О. |
Науковий керівник : | Погарська, В.В. Лосєва, С.М. |
Ключові слова: | нанодобавки;оздоровчі нанодобавки;пряні овочі;кріогенна обробка |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Дєтскова Д. О. Оздоровчі нанодобавки із пряних овочів із використаням кріогенної обробки / наук. керівники : В. В. Погарська, С. М. Лосєва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 72. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14040 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_dyetskova_stor72_2022.pdf | 154.38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.