Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14040
Назва: Оздоровчі нанодобавки із пряних овочів із використаням кріогенної обробки
Автори: Дєтскова, Д.О.
Науковий керівник : Погарська, В.В.
Лосєва, С.М.
Ключові слова: нанодобавки;оздоровчі нанодобавки;пряні овочі;кріогенна обробка
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Дєтскова Д. О. Оздоровчі нанодобавки із пряних овочів із використаням кріогенної обробки / наук. керівники : В. В. Погарська, С. М. Лосєва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 72.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14040
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_dyetskova_stor72_2022.pdf154.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.