Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14040
Название: | Оздоровчі нанодобавки із пряних овочів із використаням кріогенної обробки |
Авторы: | Дєтскова, Д.О. |
Научный руководитель: | Погарська, В.В. Лосєва, С.М. |
Ключевые слова: | нанодобавки;оздоровчі нанодобавки;пряні овочі;кріогенна обробка |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Державний біотехнологічний університет |
Библиографическое описание: | Дєтскова Д. О. Оздоровчі нанодобавки із пряних овочів із використаням кріогенної обробки / наук. керівники : В. В. Погарська, С. М. Лосєва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 72. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14040 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_dyetskova_stor72_2022.pdf | 154.38 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.