Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14040
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПогарська, В.В.-
dc.contributor.advisorЛосєва, С.М.-
dc.contributor.authorДєтскова, Д.О.-
dc.date.accessioned2022-11-17T10:36:38Z-
dc.date.available2022-11-17T10:36:38Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationДєтскова Д. О. Оздоровчі нанодобавки із пряних овочів із використаням кріогенної обробки / наук. керівники : В. В. Погарська, С. М. Лосєва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 72.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14040-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectнанодобавкиuk_UA
dc.subjectоздоровчі нанодобавкиuk_UA
dc.subjectпряні овочіuk_UA
dc.subjectкріогенна обробкаuk_UA
dc.titleОздоровчі нанодобавки із пряних овочів із використаням кріогенної обробкиuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_dyetskova_stor72_2022.pdf154.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.