Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14031
Назва: Корисність фенольних речовин в оздоровчому харчуванні та їх вміст у коренеплодах редьки
Автори: Дворник, Б.І.
Решетняк, А.О.
Науковий керівник : Селютіна, Г.А.
Ключові слова: фенольні речовини;оздоровче харчування;коренеплоди редьки
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Дворник Б. І., Решетняк А. О. Корисність фенольних речовин в оздоровчому харчуванні та їх вміст у коренеплодах редьки / наук. керівник Г. А. Селютіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 69.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14031
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_dvornik_reshetnyak_stor69_2022.pdf155.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.