Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14031
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСелютіна, Г.А.-
dc.contributor.authorДворник, Б.І.-
dc.contributor.authorРешетняк, А.О.-
dc.date.accessioned2022-11-17T09:57:34Z-
dc.date.available2022-11-17T09:57:34Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationДворник Б. І., Решетняк А. О. Корисність фенольних речовин в оздоровчому харчуванні та їх вміст у коренеплодах редьки / наук. керівник Г. А. Селютіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 69.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14031-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectфенольні речовиниuk_UA
dc.subjectоздоровче харчуванняuk_UA
dc.subjectкоренеплоди редькиuk_UA
dc.titleКорисність фенольних речовин в оздоровчому харчуванні та їх вміст у коренеплодах редькиuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.