Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14031
Название: Корисність фенольних речовин в оздоровчому харчуванні та їх вміст у коренеплодах редьки
Авторы: Дворник, Б.І.
Решетняк, А.О.
Научный руководитель: Селютіна, Г.А.
Ключевые слова: фенольні речовини;оздоровче харчування;коренеплоди редьки
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Дворник Б. І., Решетняк А. О. Корисність фенольних речовин в оздоровчому харчуванні та їх вміст у коренеплодах редьки / наук. керівник Г. А. Селютіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 69.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14031
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_dvornik_reshetnyak_stor69_2022.pdf155.3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.