Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13952
Назва: Управління якістю та безпечністю м’ясних харчових продуктів з хлорелою
Автори: Кожемяка, О.В.
Науковий керівник : Пешук, Л.В.
Ключові слова: управління якістю;управління безпечністю;м’ясні харчові продукти;хлорела;м’ясні харчові продукти з хлорелою
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Кожемяка О. В. Управління якістю та безпечністю м’ясних харчових продуктів з хлорелою / наук. керівник Л. В. Пешук. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 66.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13952
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_kozhemiaka_stor66_2022.pdf174.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.