Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13952
Title: Управління якістю та безпечністю м’ясних харчових продуктів з хлорелою
Authors: Кожемяка, О.В.
metadata.dc.contributor.advisor: Пешук, Л.В.
Keywords: управління якістю;управління безпечністю;м’ясні харчові продукти;хлорела;м’ясні харчові продукти з хлорелою
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Кожемяка О. В. Управління якістю та безпечністю м’ясних харчових продуктів з хлорелою / наук. керівник Л. В. Пешук. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 66.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13952
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_kozhemiaka_stor66_2022.pdf174.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.