Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13952
Title: | Управління якістю та безпечністю м’ясних харчових продуктів з хлорелою |
Authors: | Кожемяка, О.В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Пешук, Л.В. |
Keywords: | управління якістю;управління безпечністю;м’ясні харчові продукти;хлорела;м’ясні харчові продукти з хлорелою |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Кожемяка О. В. Управління якістю та безпечністю м’ясних харчових продуктів з хлорелою / наук. керівник Л. В. Пешук. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 66. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13952 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_kozhemiaka_stor66_2022.pdf | 174.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.