Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13952
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПешук, Л.В.-
dc.contributor.authorКожемяка, О.В.-
dc.date.accessioned2022-11-16T18:00:34Z-
dc.date.available2022-11-16T18:00:34Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКожемяка О. В. Управління якістю та безпечністю м’ясних харчових продуктів з хлорелою / наук. керівник Л. В. Пешук. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 66.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13952-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectуправління якістюuk_UA
dc.subjectуправління безпечністюuk_UA
dc.subjectм’ясні харчові продуктиuk_UA
dc.subjectхлорелаuk_UA
dc.subjectм’ясні харчові продукти з хлорелоюuk_UA
dc.titleУправління якістю та безпечністю м’ясних харчових продуктів з хлорелоюuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_kozhemiaka_stor66_2022.pdf174.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.