Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13952
Название: Управління якістю та безпечністю м’ясних харчових продуктів з хлорелою
Авторы: Кожемяка, О.В.
Научный руководитель: Пешук, Л.В.
Ключевые слова: управління якістю;управління безпечністю;м’ясні харчові продукти;хлорела;м’ясні харчові продукти з хлорелою
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Кожемяка О. В. Управління якістю та безпечністю м’ясних харчових продуктів з хлорелою / наук. керівник Л. В. Пешук. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 66.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13952
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_kozhemiaka_stor66_2022.pdf174.06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.