Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13943
Назва: Молюски класу Gastropoda як нетрадиційна м’ясна сировина
Автори: Грищенко-Мороз, Ю.М.
Науковий керівник : Применко, В.Г.
Головко, М.П.
Головко, Т.М.
Ключові слова: Молюски класу Gastropoda;нетрадиційна м’ясна сировина;м’ясна сировина
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Грищенко-Мороз Ю. М. Молюски класу Gastropoda як нетрадиційна м’ясна сировина / наук. керівники : В. Г. Применко, М. П. Головко, Т. М. Головко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 62.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13943
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_grishenko_moroz_stor62_2022.pdf154.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.