Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13943
Название: Молюски класу Gastropoda як нетрадиційна м’ясна сировина
Авторы: Грищенко-Мороз, Ю.М.
Научный руководитель: Применко, В.Г.
Головко, М.П.
Головко, Т.М.
Ключевые слова: Молюски класу Gastropoda;нетрадиційна м’ясна сировина;м’ясна сировина
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Грищенко-Мороз Ю. М. Молюски класу Gastropoda як нетрадиційна м’ясна сировина / наук. керівники : В. Г. Применко, М. П. Головко, Т. М. Головко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 62.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13943
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_grishenko_moroz_stor62_2022.pdf154.65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.