Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13943
Title: | Молюски класу Gastropoda як нетрадиційна м’ясна сировина |
Authors: | Грищенко-Мороз, Ю.М. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Применко, В.Г. Головко, М.П. Головко, Т.М. |
Keywords: | Молюски класу Gastropoda;нетрадиційна м’ясна сировина;м’ясна сировина |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Грищенко-Мороз Ю. М. Молюски класу Gastropoda як нетрадиційна м’ясна сировина / наук. керівники : В. Г. Применко, М. П. Головко, Т. М. Головко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 62. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13943 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_grishenko_moroz_stor62_2022.pdf | 154.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.