Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13943
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПрименко, В.Г.-
dc.contributor.advisorГоловко, М.П.-
dc.contributor.advisorГоловко, Т.М.-
dc.contributor.authorГрищенко-Мороз, Ю.М.-
dc.date.accessioned2022-11-16T16:54:23Z-
dc.date.available2022-11-16T16:54:23Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationГрищенко-Мороз Ю. М. Молюски класу Gastropoda як нетрадиційна м’ясна сировина / наук. керівники : В. Г. Применко, М. П. Головко, Т. М. Головко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 62.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13943-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectМолюски класу Gastropodauk_UA
dc.subjectнетрадиційна м’ясна сировинаuk_UA
dc.subjectм’ясна сировинаuk_UA
dc.titleМолюски класу Gastropoda як нетрадиційна м’ясна сировинаuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_grishenko_moroz_stor62_2022.pdf154.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.