Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13645
Назва: Управління інноваційною послугою харчування для організованих іноземних туристичних груп
Автори: Попович, Т.А.
Науковий керівник : Свідло, К.В.
Ключові слова: інноваційні послуги;управління;харчування;туристичні групи;іноземні туристичні групи
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Попович Т. А. Управління інноваційною послугою харчування для організованих іноземних туристичних груп / навук. керівник К.В. Свідло. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 23.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13645
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_popovich_stor23_2022.pdf174.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.