Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13645
Назва: | Управління інноваційною послугою харчування для організованих іноземних туристичних груп |
Автори: | Попович, Т.А. |
Науковий керівник : | Свідло, К.В. |
Ключові слова: | інноваційні послуги;управління;харчування;туристичні групи;іноземні туристичні групи |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Попович Т. А. Управління інноваційною послугою харчування для організованих іноземних туристичних груп / навук. керівник К.В. Свідло. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 23. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13645 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_popovich_stor23_2022.pdf | 174.22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.