Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13645
Title: Управління інноваційною послугою харчування для організованих іноземних туристичних груп
Authors: Попович, Т.А.
metadata.dc.contributor.advisor: Свідло, К.В.
Keywords: інноваційні послуги;управління;харчування;туристичні групи;іноземні туристичні групи
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Попович Т. А. Управління інноваційною послугою харчування для організованих іноземних туристичних груп / навук. керівник К.В. Свідло. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 23.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13645
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_popovich_stor23_2022.pdf174.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.