Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13645
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorСвідло, К.В.-
dc.contributor.authorПопович, Т.А.-
dc.date.accessioned2022-11-15T08:51:55Z-
dc.date.available2022-11-15T08:51:55Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПопович Т. А. Управління інноваційною послугою харчування для організованих іноземних туристичних груп / навук. керівник К.В. Свідло. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 23.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13645-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectінноваційні послугиuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectтуристичні групиuk_UA
dc.subjectіноземні туристичні групиuk_UA
dc.titleУправління інноваційною послугою харчування для організованих іноземних туристичних групuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_popovich_stor23_2022.pdf174.22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.