Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13645
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСвідло, К.В.-
dc.contributor.authorПопович, Т.А.-
dc.date.accessioned2022-11-15T08:51:55Z-
dc.date.available2022-11-15T08:51:55Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПопович Т. А. Управління інноваційною послугою харчування для організованих іноземних туристичних груп / навук. керівник К.В. Свідло. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 23.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13645-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectінноваційні послугиuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectтуристичні групиuk_UA
dc.subjectіноземні туристичні групиuk_UA
dc.titleУправління інноваційною послугою харчування для організованих іноземних туристичних групuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_popovich_stor23_2022.pdf174.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.