Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13621
Назва: Дослідження піноутворюючої здатності та стійкості піни ретентатів знежиреного молока
Автори: Скриннік, В.І.
Науковий керівник : Дейниченко, Г.В.
Золотухіна, І.В.
Ключові слова: піна;піноутворююча здатність піни;стійкість піни;ретентати;молоко;знежирене молоко
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Скриннік В. І. Дослідження піноутворюючої здатності та стійкості піни ретентатів знежиреного молока / наук. керівник Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 16.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13621
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_skrinnik_stor16_2022.pdf173.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.