Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13621
Title: Дослідження піноутворюючої здатності та стійкості піни ретентатів знежиреного молока
Authors: Скриннік, В.І.
metadata.dc.contributor.advisor: Дейниченко, Г.В.
Золотухіна, І.В.
Keywords: піна;піноутворююча здатність піни;стійкість піни;ретентати;молоко;знежирене молоко
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Скриннік В. І. Дослідження піноутворюючої здатності та стійкості піни ретентатів знежиреного молока / наук. керівник Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 16.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13621
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_skrinnik_stor16_2022.pdf173.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.