Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13621
Title: | Дослідження піноутворюючої здатності та стійкості піни ретентатів знежиреного молока |
Authors: | Скриннік, В.І. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Дейниченко, Г.В. Золотухіна, І.В. |
Keywords: | піна;піноутворююча здатність піни;стійкість піни;ретентати;молоко;знежирене молоко |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Скриннік В. І. Дослідження піноутворюючої здатності та стійкості піни ретентатів знежиреного молока / наук. керівник Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 16. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13621 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_skrinnik_stor16_2022.pdf | 173.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.