Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13621
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Дейниченко, Г.В. | - |
dc.contributor.advisor | Золотухіна, І.В. | - |
dc.contributor.author | Скриннік, В.І. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-14T21:47:13Z | - |
dc.date.available | 2022-11-14T21:47:13Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Скриннік В. І. Дослідження піноутворюючої здатності та стійкості піни ретентатів знежиреного молока / наук. керівник Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 16. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13621 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет | uk_UA |
dc.subject | піна | uk_UA |
dc.subject | піноутворююча здатність піни | uk_UA |
dc.subject | стійкість піни | uk_UA |
dc.subject | ретентати | uk_UA |
dc.subject | молоко | uk_UA |
dc.subject | знежирене молоко | uk_UA |
dc.title | Дослідження піноутворюючої здатності та стійкості піни ретентатів знежиреного молока | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_skrinnik_stor16_2022.pdf | 173.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.