Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13621
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДейниченко, Г.В.-
dc.contributor.advisorЗолотухіна, І.В.-
dc.contributor.authorСкриннік, В.І.-
dc.date.accessioned2022-11-14T21:47:13Z-
dc.date.available2022-11-14T21:47:13Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСкриннік В. І. Дослідження піноутворюючої здатності та стійкості піни ретентатів знежиреного молока / наук. керівник Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 16.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13621-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectпінаuk_UA
dc.subjectпіноутворююча здатність піниuk_UA
dc.subjectстійкість піниuk_UA
dc.subjectретентатиuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectзнежирене молокоuk_UA
dc.titleДослідження піноутворюючої здатності та стійкості піни ретентатів знежиреного молокаuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_skrinnik_stor16_2022.pdf173.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.