Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13621
Название: | Дослідження піноутворюючої здатності та стійкості піни ретентатів знежиреного молока |
Авторы: | Скриннік, В.І. |
Научный руководитель: | Дейниченко, Г.В. Золотухіна, І.В. |
Ключевые слова: | піна;піноутворююча здатність піни;стійкість піни;ретентати;молоко;знежирене молоко |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Державний біотехнологічний університет |
Библиографическое описание: | Скриннік В. І. Дослідження піноутворюючої здатності та стійкості піни ретентатів знежиреного молока / наук. керівник Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 16. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13621 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_skrinnik_stor16_2022.pdf | 173.9 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.