Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13621
Название: Дослідження піноутворюючої здатності та стійкості піни ретентатів знежиреного молока
Авторы: Скриннік, В.І.
Научный руководитель: Дейниченко, Г.В.
Золотухіна, І.В.
Ключевые слова: піна;піноутворююча здатність піни;стійкість піни;ретентати;молоко;знежирене молоко
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Скриннік В. І. Дослідження піноутворюючої здатності та стійкості піни ретентатів знежиреного молока / наук. керівник Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 16.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13621
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_skrinnik_stor16_2022.pdf173.9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.