Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13619
Название: | Розробка технології крафтового виробництва паштету на основі м'яса з використанням олеогелю |
Авторы: | Ходаєв, Д.Є. |
Научный руководитель: | Діхтярь, А.М. Адрєєва, С.С. |
Ключевые слова: | технології крафтового виробництва;паштет;м'ясо;олеогель |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Державний біотехнологічний університет |
Библиографическое описание: | Ходаєв Д. Є. Розробка технології крафтового виробництва паштету на основі м'яса з використанням олеогелю / наук. керівники: А. М. Діхтярь, С. С. Адрєєва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 14. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13619 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_hodayev_stor14_2022.pdf | 191.37 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.