Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13619
Title: | Розробка технології крафтового виробництва паштету на основі м'яса з використанням олеогелю |
Authors: | Ходаєв, Д.Є. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Діхтярь, А.М. Адрєєва, С.С. |
Keywords: | технології крафтового виробництва;паштет;м'ясо;олеогель |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Ходаєв Д. Є. Розробка технології крафтового виробництва паштету на основі м'яса з використанням олеогелю / наук. керівники: А. М. Діхтярь, С. С. Адрєєва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 14. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13619 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_hodayev_stor14_2022.pdf | 191.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.