Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13619
Title: Розробка технології крафтового виробництва паштету на основі м'яса з використанням олеогелю
Authors: Ходаєв, Д.Є.
metadata.dc.contributor.advisor: Діхтярь, А.М.
Адрєєва, С.С.
Keywords: технології крафтового виробництва;паштет;м'ясо;олеогель
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Ходаєв Д. Є. Розробка технології крафтового виробництва паштету на основі м'яса з використанням олеогелю / наук. керівники: А. М. Діхтярь, С. С. Адрєєва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 14.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13619
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_hodayev_stor14_2022.pdf191.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.