Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13619
Назва: Розробка технології крафтового виробництва паштету на основі м'яса з використанням олеогелю
Автори: Ходаєв, Д.Є.
Науковий керівник : Діхтярь, А.М.
Адрєєва, С.С.
Ключові слова: технології крафтового виробництва;паштет;м'ясо;олеогель
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Ходаєв Д. Є. Розробка технології крафтового виробництва паштету на основі м'яса з використанням олеогелю / наук. керівники: А. М. Діхтярь, С. С. Адрєєва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 14.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13619
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_hodayev_stor14_2022.pdf191.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.