Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13619
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДіхтярь, А.М.-
dc.contributor.advisorАдрєєва, С.С.-
dc.contributor.authorХодаєв, Д.Є.-
dc.date.accessioned2022-11-14T21:26:23Z-
dc.date.available2022-11-14T21:26:23Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationХодаєв Д. Є. Розробка технології крафтового виробництва паштету на основі м'яса з використанням олеогелю / наук. керівники: А. М. Діхтярь, С. С. Адрєєва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 14.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13619-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectтехнології крафтового виробництваuk_UA
dc.subjectпаштетuk_UA
dc.subjectм'ясоuk_UA
dc.subjectолеогельuk_UA
dc.titleРозробка технології крафтового виробництва паштету на основі м'яса з використанням олеогелюuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_hodayev_stor14_2022.pdf191.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.