Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13618
Назва: Обґрунтування технології напівфабриката з пінною структурою на основі рослинних олій
Автори: Ткаченко, У.О.
Науковий керівник : Котляр, О.В.
Ключові слова: напівфабрикати;технологія напівфабрикатів;пінна структура;рослинні олії
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Ткаченко У. О. Обґрунтування технології напівфабриката з пінною структурою на основі рослинних олій / наук. керівник О. В. Котляр. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 13.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13618
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_tkachenko_stor13_2022.pdf153.95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.