Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13618
Title: Обґрунтування технології напівфабриката з пінною структурою на основі рослинних олій
Authors: Ткаченко, У.О.
metadata.dc.contributor.advisor: Котляр, О.В.
Keywords: напівфабрикати;технологія напівфабрикатів;пінна структура;рослинні олії
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Ткаченко У. О. Обґрунтування технології напівфабриката з пінною структурою на основі рослинних олій / наук. керівник О. В. Котляр. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 13.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13618
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_tkachenko_stor13_2022.pdf153.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.