Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13618
Название: Обґрунтування технології напівфабриката з пінною структурою на основі рослинних олій
Авторы: Ткаченко, У.О.
Научный руководитель: Котляр, О.В.
Ключевые слова: напівфабрикати;технологія напівфабрикатів;пінна структура;рослинні олії
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Ткаченко У. О. Обґрунтування технології напівфабриката з пінною структурою на основі рослинних олій / наук. керівник О. В. Котляр. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 13.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13618
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_tkachenko_stor13_2022.pdf153.95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.