Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13618
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКотляр, О.В.-
dc.contributor.authorТкаченко, У.О.-
dc.date.accessioned2022-11-14T21:15:31Z-
dc.date.available2022-11-14T21:15:31Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationТкаченко У. О. Обґрунтування технології напівфабриката з пінною структурою на основі рослинних олій / наук. керівник О. В. Котляр. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 13.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13618-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.subjectтехнологія напівфабрикатівuk_UA
dc.subjectпінна структураuk_UA
dc.subjectрослинні оліїuk_UA
dc.titleОбґрунтування технології напівфабриката з пінною структурою на основі рослинних олійuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_tkachenko_stor13_2022.pdf153.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.