Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2013 : [125]
Головна сторінка фонду
Перегляд статистики
Перегляд
Зібрання цього фонду
Випуск 1 (17) Ч1
[48]
Випуск 1 (17) Ч2
[35]
Випуск 2 (18)
[42]
Перегляд
Автор
10
Павлюк, Р. Ю.
9
Погарська, В. В.
8
Головко, М. П.
7
Крутовий, Ж. А.
6
Дубініна, А. А.
5
Дейниченко, Г. В.
5
Дюкарева, Г. І.
5
Запаренко, Г. В.
5
Лосєва, С. М.
4
Ленерт, С. О.
.
далі >
Тема
7
заморожування
5
напівфабрикати
5
харчові продукти
4
кондитерські вироби
4
сушіння
3
дитяче харчування
3
ковбасні вироби
3
молюски
3
нутрієнти
3
функціональні продукти
.
далі >
за датою випуску
124
2013
1
2012
Has File(s)
125
true