Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12734
Назва: Матеріалознавство та основи виробництва непродовольчих товарів
Автори: Захаренко, Віталій Олександрович
Полупан, Валентин Вадимович
Ключові слова: матеріалознавство;непродовольчі товари;методи дослідження;властивості матеріалів;будова матеріалів
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Захаренко В. О., Полупан В. В. Матеріалознавство та основи виробництва непродовольчих товарів: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт освітнього рівня «бакалавр» для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 51 с.
Короткий огляд (реферат): Лабораторні заняття з матеріалознавства з непродовольчих товарів мають на меті поглибити теоретичні знання студентів і пов’язати їх з практикою, ознайомити студентів з сучасними технічними засобами і методами дослідження, а також сприяти докладнішому вивченню будови матеріалів та їх властивостей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12734
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialoznavstvo_MV_do_laborat_robit_2019.pdf2.5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.