Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12734
Назва: | Матеріалознавство та основи виробництва непродовольчих товарів |
Автори: | Захаренко, Віталій Олександрович Полупан, Валентин Вадимович |
Ключові слова: | матеріалознавство;непродовольчі товари;методи дослідження;властивості матеріалів;будова матеріалів |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Захаренко В. О., Полупан В. В. Матеріалознавство та основи виробництва непродовольчих товарів: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт освітнього рівня «бакалавр» для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 51 с. |
Короткий огляд (реферат): | Лабораторні заняття з матеріалознавства з непродовольчих товарів мають на меті поглибити теоретичні знання студентів і пов’язати їх з практикою, ознайомити студентів з сучасними технічними засобами і методами дослідження, а також сприяти докладнішому вивченню будови матеріалів та їх властивостей. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12734 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
materialoznavstvo_MV_do_laborat_robit_2019.pdf | 2.5 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.