Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12734
Название: Матеріалознавство та основи виробництва непродовольчих товарів
Авторы: Захаренко, Віталій Олександрович
Полупан, Валентин Вадимович
Ключевые слова: матеріалознавство;непродовольчі товари;методи дослідження;властивості матеріалів;будова матеріалів
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Захаренко В. О., Полупан В. В. Матеріалознавство та основи виробництва непродовольчих товарів: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт освітнього рівня «бакалавр» для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 51 с.
Краткий осмотр (реферат): Лабораторні заняття з матеріалознавства з непродовольчих товарів мають на меті поглибити теоретичні знання студентів і пов’язати їх з практикою, ознайомити студентів з сучасними технічними засобами і методами дослідження, а також сприяти докладнішому вивченню будови матеріалів та їх властивостей.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12734
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialoznavstvo_MV_do_laborat_robit_2019.pdf2.5 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.