Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12734
Title: Матеріалознавство та основи виробництва непродовольчих товарів
Authors: Захаренко, Віталій Олександрович
Полупан, Валентин Вадимович
Keywords: матеріалознавство;непродовольчі товари;методи дослідження;властивості матеріалів;будова матеріалів
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Захаренко В. О., Полупан В. В. Матеріалознавство та основи виробництва непродовольчих товарів: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт освітнього рівня «бакалавр» для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 51 с.
Abstract: Лабораторні заняття з матеріалознавства з непродовольчих товарів мають на меті поглибити теоретичні знання студентів і пов’язати їх з практикою, ознайомити студентів з сучасними технічними засобами і методами дослідження, а також сприяти докладнішому вивченню будови матеріалів та їх властивостей.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12734
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialoznavstvo_MV_do_laborat_robit_2019.pdf2.5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.