Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12734
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Захаренко, Віталій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Полупан, Валентин Вадимович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-09T15:02:01Z | - |
dc.date.available | 2022-11-09T15:02:01Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Захаренко В. О., Полупан В. В. Матеріалознавство та основи виробництва непродовольчих товарів: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт освітнього рівня «бакалавр» для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 51 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12734 | - |
dc.description.abstract | Лабораторні заняття з матеріалознавства з непродовольчих товарів мають на меті поглибити теоретичні знання студентів і пов’язати їх з практикою, ознайомити студентів з сучасними технічними засобами і методами дослідження, а також сприяти докладнішому вивченню будови матеріалів та їх властивостей. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | матеріалознавство | uk_UA |
dc.subject | непродовольчі товари | uk_UA |
dc.subject | методи дослідження | uk_UA |
dc.subject | властивості матеріалів | uk_UA |
dc.subject | будова матеріалів | uk_UA |
dc.title | Матеріалознавство та основи виробництва непродовольчих товарів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialoznavstvo_MV_do_laborat_robit_2019.pdf | 2.5 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.