Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12734
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗахаренко, Віталій Олександрович-
dc.contributor.authorПолупан, Валентин Вадимович-
dc.date.accessioned2022-11-09T15:02:01Z-
dc.date.available2022-11-09T15:02:01Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЗахаренко В. О., Полупан В. В. Матеріалознавство та основи виробництва непродовольчих товарів: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт освітнього рівня «бакалавр» для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 51 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12734-
dc.description.abstractЛабораторні заняття з матеріалознавства з непродовольчих товарів мають на меті поглибити теоретичні знання студентів і пов’язати їх з практикою, ознайомити студентів з сучасними технічними засобами і методами дослідження, а також сприяти докладнішому вивченню будови матеріалів та їх властивостей.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectматеріалознавствоuk_UA
dc.subjectнепродовольчі товариuk_UA
dc.subjectметоди дослідженняuk_UA
dc.subjectвластивості матеріалівuk_UA
dc.subjectбудова матеріалівuk_UA
dc.titleМатеріалознавство та основи виробництва непродовольчих товарівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialoznavstvo_MV_do_laborat_robit_2019.pdf2.5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.