Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12734
Title: | Матеріалознавство та основи виробництва непродовольчих товарів |
Authors: | Захаренко, Віталій Олександрович Полупан, Валентин Вадимович |
Keywords: | матеріалознавство;непродовольчі товари;методи дослідження;властивості матеріалів;будова матеріалів |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Захаренко В. О., Полупан В. В. Матеріалознавство та основи виробництва непродовольчих товарів: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт освітнього рівня «бакалавр» для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 51 с. |
Abstract: | Лабораторні заняття з матеріалознавства з непродовольчих товарів мають на меті поглибити теоретичні знання студентів і пов’язати їх з практикою, ознайомити студентів з сучасними технічними засобами і методами дослідження, а також сприяти докладнішому вивченню будови матеріалів та їх властивостей. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12734 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialoznavstvo_MV_do_laborat_robit_2019.pdf | 2.5 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.