Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12181
Назва: | Менеджмент |
Автори: | Безгінова, Любов Іванівна Забродська, Любов Давидівна Левченко, Антоніна Василівна Пічугіна, Тетяна Сергіївна Ткаченко, Ольга Петрівна Ткачова, Світлана Сергіївна Чатченко, Ольга Євгенівна Шарапова, Олена Михайлівна |
Ключові слова: | підприємства;управління;курсова робота;менеджмент |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Менеджмент: методичні вказівки та основні вимоги до виконання та захисту курсових робіт спеціалізації "Менеджмент організацій і адміністрування" освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр усіх форм навчання / уклад. : Т. С. Пічугіна, Л. І. Безгінова, Л. Д. Забродська, О. П. Ткаченко, С. С. Ткачова, О. Є. Чатченко, О. М. Шарапова, А. В. Левченко; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2016. 43 с. |
Короткий огляд (реферат): | Курсова робота виконується студентами згідно з навчальним планом підготовки бакалаврів спеціальності 073 "Менеджмент" спеціалізації "Менеджмент організацій і адміністрування" з циклу нормативних дисциплін з менеджменту: "Менеджмент", "Стратегічне управління" та дисципліни вибіркової частини "Операційні системи і технології в торгівлі та ресторанному господарстві". Виконання курсової роботи дозволяє систематизувати та поглибити одержані знання, творчо застосувати їх під час вирішення конкретних завдань, розвинути навички самостійної роботи, проведення наукових досліджень тощо. Методичні рекомендації мають на меті надання допомоги студентам у виконанні курсової роботи. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12181 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
metod_vkaz_dlya_kursov_robit_menedzhm_organiz_i_admin_pichugina_ta_in_2016.pdf | 315.86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.