Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12181
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБезгінова, Любов Іванівна-
dc.contributor.authorЗабродська, Любов Давидівна-
dc.contributor.authorЛевченко, Антоніна Василівна-
dc.contributor.authorПічугіна, Тетяна Сергіївна-
dc.contributor.authorТкаченко, Ольга Петрівна-
dc.contributor.authorТкачова, Світлана Сергіївна-
dc.contributor.authorЧатченко, Ольга Євгенівна-
dc.contributor.authorШарапова, Олена Михайлівна-
dc.date.accessioned2022-11-04T21:52:02Z-
dc.date.available2022-11-04T21:52:02Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationМенеджмент: методичні вказівки та основні вимоги до виконання та захисту курсових робіт спеціалізації "Менеджмент організацій і адміністрування" освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр усіх форм навчання / уклад. : Т. С. Пічугіна, Л. І. Безгінова, Л. Д. Забродська, О. П. Ткаченко, С. С. Ткачова, О. Є. Чатченко, О. М. Шарапова, А. В. Левченко; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2016. 43 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12181-
dc.description.abstractКурсова робота виконується студентами згідно з навчальним планом підготовки бакалаврів спеціальності 073 "Менеджмент" спеціалізації "Менеджмент організацій і адміністрування" з циклу нормативних дисциплін з менеджменту: "Менеджмент", "Стратегічне управління" та дисципліни вибіркової частини "Операційні системи і технології в торгівлі та ресторанному господарстві". Виконання курсової роботи дозволяє систематизувати та поглибити одержані знання, творчо застосувати їх під час вирішення конкретних завдань, розвинути навички самостійної роботи, проведення наукових досліджень тощо. Методичні рекомендації мають на меті надання допомоги студентам у виконанні курсової роботи.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпідприємстваuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectкурсова роботаuk_UA
dc.subjectменеджментuk_UA
dc.titleМенеджментuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_vkaz_dlya_kursov_robit_menedzhm_organiz_i_admin_pichugina_ta_in_2016.pdf315.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.