Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12181
Название: Менеджмент
Авторы: Безгінова, Любов Іванівна
Забродська, Любов Давидівна
Левченко, Антоніна Василівна
Пічугіна, Тетяна Сергіївна
Ткаченко, Ольга Петрівна
Ткачова, Світлана Сергіївна
Чатченко, Ольга Євгенівна
Шарапова, Олена Михайлівна
Ключевые слова: підприємства;управління;курсова робота;менеджмент
Дата публикации: 2016
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Менеджмент: методичні вказівки та основні вимоги до виконання та захисту курсових робіт спеціалізації "Менеджмент організацій і адміністрування" освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр усіх форм навчання / уклад. : Т. С. Пічугіна, Л. І. Безгінова, Л. Д. Забродська, О. П. Ткаченко, С. С. Ткачова, О. Є. Чатченко, О. М. Шарапова, А. В. Левченко; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2016. 43 с.
Краткий осмотр (реферат): Курсова робота виконується студентами згідно з навчальним планом підготовки бакалаврів спеціальності 073 "Менеджмент" спеціалізації "Менеджмент організацій і адміністрування" з циклу нормативних дисциплін з менеджменту: "Менеджмент", "Стратегічне управління" та дисципліни вибіркової частини "Операційні системи і технології в торгівлі та ресторанному господарстві". Виконання курсової роботи дозволяє систематизувати та поглибити одержані знання, творчо застосувати їх під час вирішення конкретних завдань, розвинути навички самостійної роботи, проведення наукових досліджень тощо. Методичні рекомендації мають на меті надання допомоги студентам у виконанні курсової роботи.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12181
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
metod_vkaz_dlya_kursov_robit_menedzhm_organiz_i_admin_pichugina_ta_in_2016.pdf315.86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.