Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 25 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Амінокислотний склад безглютенового парового хлібаШаніна, О. М.; Мінченко, С. М.
2018Автоматическая классификация объектов при оценке качества оборудованияСукманов, В. А.
2018Моделювання обладнання переробних та харчових виробництв при розрахунках на міцністьСичов, А. І.; Сичова, Т. О.
2018Про контактну взаємодію деяких овочів з грунтомОльшанський, В. П.; Бурлака, В. В.; Сліпченко, М. В.
2018Влияние размерных характеристик частиц на толщину семенной оболочки у семян нутаМезенцев, В. А.; Бредихин, В. В.; Черняев, А. А.; Ильина, Н. А.; Кобызева, Л. Н.; Безуглая, О. Н.
2018Доцільність інтенсифікації пророщування озимої пшениці в технології зернових пластівців підвищеної біологічної цінностіФоміна, І. М.; Ізмайлова, О. О.; Шурдугайло, А.; Шурдугайло, О.
2018Якість хліба з борошна вищого сорту різних сортів і ліній пшениці спельтиГосподаренко, Г. М.; Любич, В. В.; Желєзна, В. В.; Улянич, І. Ф.
2018Дослідження натуральності вафельних виробів з синбіотикамиКоркач, Г. В.; Крусир, Г. В.
2018Про перетворення ударом задемпфованої механічної системи в осциляторОльшанський, В. П.; Богомолов, О. В.; Богомолов, О. О.
2018Про ударну взаємодію важкого твердого тіла з пружним півпросторомОльшанський, В. П.; Богомолов, О. В.; Богомолов, О. О.