Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1110
Назва: Study of processing ultrafiltration curdy whey
Інші назви: Дослідження процесу ультрафільтраційної обробки сироватки з-під кислого сиру
Автори: Deynichenko, Gregory
Mazniak, Zakhar
Guzenko, Vasiliy
Ebanugwa, Obinwa
Ключові слова: whey;process;ultrafiltration;membrane;separation;treatment;сироватка;процес;ультрафільтрація;мембрана;розділення;обробка
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Deynichenko G., Mazniak Z., Guzenko V., Ebanugwa О. Study of processing ultrafiltration curdy whey. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2016. Вип. 1(23). C. 162-170.
Короткий огляд (реферат): The question regarding the implementation of the process of separation of curdy whey with ultrafiltration is considered, the analysis of the results of the theoretical and experimental investigations of ultrafiltration concentration of curdy whey is presented. Basic parameters effect of the process of membrane curdy whey on the productivity of ultrafiltration membranes are studied. Rational technological parameters of the ultrafiltration process of curdy whey in a blind mode, and in the mode with the use of pulsating mode of raw materials supply are determined. The perspective ways for conducting the process of ultrafiltration concentration of the albumen-carbohydrate milk raw material are represented.
Розглянуто питання щодо використання мембранних процесів під час обробки сироватки з-під кислого сиру ультрафільтрацією. Надано аналіз результатів теоретичних та експериментальних досліджень стосовно визначення технологічних характеристик ультрафільтраціних мембран у процесі ультрафільтраційної обробки сироватки з-під кислого сиру.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1110
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (23)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2016_1_16.pdf163.71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.