Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1110
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorDeynichenko, Gregory-
dc.contributor.authorMazniak, Zakhar-
dc.contributor.authorGuzenko, Vasiliy-
dc.contributor.authorEbanugwa, Obinwa-
dc.date.accessioned2022-06-15T15:14:33Z-
dc.date.available2022-06-15T15:14:33Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationDeynichenko G., Mazniak Z., Guzenko V., Ebanugwa О. Study of processing ultrafiltration curdy whey. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2016. Вип. 1(23). C. 162-170.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1110-
dc.description.abstractThe question regarding the implementation of the process of separation of curdy whey with ultrafiltration is considered, the analysis of the results of the theoretical and experimental investigations of ultrafiltration concentration of curdy whey is presented. Basic parameters effect of the process of membrane curdy whey on the productivity of ultrafiltration membranes are studied. Rational technological parameters of the ultrafiltration process of curdy whey in a blind mode, and in the mode with the use of pulsating mode of raw materials supply are determined. The perspective ways for conducting the process of ultrafiltration concentration of the albumen-carbohydrate milk raw material are represented.uk_UA
dc.description.abstractРозглянуто питання щодо використання мембранних процесів під час обробки сироватки з-під кислого сиру ультрафільтрацією. Надано аналіз результатів теоретичних та експериментальних досліджень стосовно визначення технологічних характеристик ультрафільтраціних мембран у процесі ультрафільтраційної обробки сироватки з-під кислого сиру.-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectwheyuk_UA
dc.subjectprocessuk_UA
dc.subjectultrafiltrationuk_UA
dc.subjectmembraneuk_UA
dc.subjectseparationuk_UA
dc.subjecttreatmentuk_UA
dc.subjectсироваткаuk_UA
dc.subjectпроцесuk_UA
dc.subjectультрафільтраціяuk_UA
dc.subjectмембранаuk_UA
dc.subjectрозділенняuk_UA
dc.subjectобробкаuk_UA
dc.titleStudy of processing ultrafiltration curdy wheyuk_UA
dc.title.alternativeДослідження процесу ультрафільтраційної обробки сироватки з-під кислого сиру-
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (23)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2016_1_16.pdf163.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.