Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1110
Название: Study of processing ultrafiltration curdy whey
Другие названия: Дослідження процесу ультрафільтраційної обробки сироватки з-під кислого сиру
Авторы: Deynichenko, Gregory
Mazniak, Zakhar
Guzenko, Vasiliy
Ebanugwa, Obinwa
Ключевые слова: whey;process;ultrafiltration;membrane;separation;treatment;сироватка;процес;ультрафільтрація;мембрана;розділення;обробка
Дата публикации: 2016
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Deynichenko G., Mazniak Z., Guzenko V., Ebanugwa О. Study of processing ultrafiltration curdy whey. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2016. Вип. 1(23). C. 162-170.
Краткий осмотр (реферат): The question regarding the implementation of the process of separation of curdy whey with ultrafiltration is considered, the analysis of the results of the theoretical and experimental investigations of ultrafiltration concentration of curdy whey is presented. Basic parameters effect of the process of membrane curdy whey on the productivity of ultrafiltration membranes are studied. Rational technological parameters of the ultrafiltration process of curdy whey in a blind mode, and in the mode with the use of pulsating mode of raw materials supply are determined. The perspective ways for conducting the process of ultrafiltration concentration of the albumen-carbohydrate milk raw material are represented.
Розглянуто питання щодо використання мембранних процесів під час обробки сироватки з-під кислого сиру ультрафільтрацією. Надано аналіз результатів теоретичних та експериментальних досліджень стосовно визначення технологічних характеристик ультрафільтраціних мембран у процесі ультрафільтраційної обробки сироватки з-під кислого сиру.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1110
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (23)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2016_1_16.pdf163.71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.