Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11062
Назва: | Визначення шкідливих домішок у коньяку вітчизняного та зарубіжного виробництва |
Автори: | Селютіна, Г. А. Овчиннікова, І. Ф. Щербакова, Т. В. |
Ключові слова: | коньяк;альдегіди;сивушні олії;шкідливі домішки |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Селютіна Г. А., Овчиннікова І. Ф., Щербакова Т. В. Визначення шкідливих домішок у коньяку вітчизняного та зарубіжного виробництва. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 523-530. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено вміст альдегідів, ефірів, метанолу та сивушних олій у коньяках вітчизняного та зарубіжного виробництва, що реалізуються у торговельній мережі Харкова. Maintenance of aldehydes is investigational, ethers, methanol and fusel oils in cognacs domestic and foreign productions which will be realized in a point-of sale network Kharkov. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11062 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (9) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_82.pdf | 1.05 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.