Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11062
Название: Визначення шкідливих домішок у коньяку вітчизняного та зарубіжного виробництва
Авторы: Селютіна, Г. А.
Овчиннікова, І. Ф.
Щербакова, Т. В.
Ключевые слова: коньяк;альдегіди;сивушні олії;шкідливі домішки
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Селютіна Г. А., Овчиннікова І. Ф., Щербакова Т. В. Визначення шкідливих домішок у коньяку вітчизняного та зарубіжного виробництва. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 523-530.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вміст альдегідів, ефірів, метанолу та сивушних олій у коньяках вітчизняного та зарубіжного виробництва, що реалізуються у торговельній мережі Харкова.
Maintenance of aldehydes is investigational, ethers, methanol and fusel oils in cognacs domestic and foreign productions which will be realized in a point-of sale network Kharkov.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11062
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_82.pdf1.05 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.