Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11062
Title: Визначення шкідливих домішок у коньяку вітчизняного та зарубіжного виробництва
Authors: Селютіна, Г. А.
Овчиннікова, І. Ф.
Щербакова, Т. В.
Keywords: коньяк;альдегіди;сивушні олії;шкідливі домішки
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Селютіна Г. А., Овчиннікова І. Ф., Щербакова Т. В. Визначення шкідливих домішок у коньяку вітчизняного та зарубіжного виробництва. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 523-530.
Abstract: Досліджено вміст альдегідів, ефірів, метанолу та сивушних олій у коньяках вітчизняного та зарубіжного виробництва, що реалізуються у торговельній мережі Харкова.
Maintenance of aldehydes is investigational, ethers, methanol and fusel oils in cognacs domestic and foreign productions which will be realized in a point-of sale network Kharkov.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11062
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_82.pdf1.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.