Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11062
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСелютіна, Г. А.-
dc.contributor.authorОвчиннікова, І. Ф.-
dc.contributor.authorЩербакова, Т. В.-
dc.date.accessioned2022-10-29T17:33:33Z-
dc.date.available2022-10-29T17:33:33Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationСелютіна Г. А., Овчиннікова І. Ф., Щербакова Т. В. Визначення шкідливих домішок у коньяку вітчизняного та зарубіжного виробництва. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 523-530.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11062-
dc.description.abstractДосліджено вміст альдегідів, ефірів, метанолу та сивушних олій у коньяках вітчизняного та зарубіжного виробництва, що реалізуються у торговельній мережі Харкова.uk_UA
dc.description.abstractMaintenance of aldehydes is investigational, ethers, methanol and fusel oils in cognacs domestic and foreign productions which will be realized in a point-of sale network Kharkov.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectконьякuk_UA
dc.subjectальдегідиuk_UA
dc.subjectсивушні оліїuk_UA
dc.subjectшкідливі домішкиuk_UA
dc.titleВизначення шкідливих домішок у коньяку вітчизняного та зарубіжного виробництваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_82.pdf1.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.