Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 599 (Search time: 0.008 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2014-05-22Дослідження впливу технологічних чинників на властивості розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природиГринченко, О. О.; Карпов, Р. В.; Рябець, О. Ю.
2014-05-22Дослідження впливу протеолізу на мікробіологічні показники білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировиниДуденко, Н. В.; Панікарова, Б. О.
2014-05-22До питання нормативного забезпечення змісту технологічних карт на кулінарну продукціюЖуравльов, С. В.; Касілова, Л. О.; Шумейко, А. А.
2014-05-22Удосконалення підходів до розробки технологічних карт (ТК) на кулінарну продукціюЖуравльов, С. В.; Касілова, Л. О.; Шумейко, А. А.
2014-05-22Інноваційні технології кондитерських виробів для закладів ресторанного господарстваКалакура, М. М.; Мирська, О. В.
2014-05-22The way of obtaining of carotenecontaining dietary additive from microalgae Dunaliella salinaАнтоненко, С. П.; Серік, М. Л.; Буряк, І. А.
2014-05-22Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білківКамсуліна, Н. В.; Гринченко, Н. Г.; Дроменко, О. Б.
2014-05-22Розширення класифікації біологічно активних добавок, які використовуються в оздоровчих та лікувальних продуктах харчуванняЗагоруйко, Г. Є.; Загоруйко, Ю. В.
2014-05-22Удосконалення технології желейних кондитерських виробів із використанням рослинних добавокАртамонова, М. В.; Шматченко, Н. В.
2014-05-22Розробка проекту технології виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, М. О.; Желєва, Т. С.