Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
06. Матеріали наукових конференцій
STUDІA SLOBOZHANIСA: Матеріали всеукраїнських науково-методичних конференцій
Автомобільний транспорт в аграрному секторі: проектування, дизайн та технологічна експлуатація: Матеріали Всеукраїнських науково-практичних конференцій
Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування
Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи
Альтернативні джерела енергії, енергозбереження та екологічні аспекти в аграрному секторі
Глобалізація та розвиток інноваційних систем: тенденції, виклики, перспективи
Експлуатаційна та сервісна інженерія
Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК
Захист і карантин рослин у ХХІ столітті: проблеми і перспективи
Культура в процесі духовно-морального розвитку глобального суспільства
Лісівництво, деревообробка та озеленення: стан, досягнення і перспективи
Механізми забезпечення сталого розвитку економіки : проблеми, перспективи, міжнародний досвід
Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності.
Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців
Молодь і технічний прогрес в АПК
Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва
Основні напрями удосконалення бухгалтерського обліку, аудиту та оподаткування в умовах Євроінтеграції
Перспективи розвитку обліку, контролю та фінансів в умовах інтеграційних і глобалізаційних процесів
Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
Ринкова трансформація економіки: стан, проблеми, перспективи
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв
Сучасний маркетинг: стратегічне управління та інноваційний розвиток
Сучасні проблеми землеробської механіки
Трансформація обліку та бізнес-консалтингу в умовах невизначеності: сучасні тренди, виклики, міжнародний досвід
Управління розвитком соціально-економічних систем
Фінансові механізми сталого розвитку України.
Цифрова трансформація та диджитал технології для сталого розвитку всіх галузeй сучасної освіти, науки і практики
Імплементація інновацій обліково-аналітичного забезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності
Інноваційні розробки в аграрній сфері
Planning and use of territories within the context of inclusive development = Планування та використання територій в контексті інклюзивного розвитку
Актуальні напрями модернізації бухгалтерського обліку, аудиту та оподаткування в Україні
Актуальні питання ветеринарної медицини: реалії та перспективи
Актуальні проблеми освітньо-виховного процесу в умовах карантинних обмежень та дистанційного навчання
Актуальні проблеми сучасної філології та методики викладання мов у вишах
Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі
Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів
Маркетинг ХХІ століття: виклики змін
Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі.
Напрями розвитку технологічних систем і логістики в АПВ
Облік, аудит, фінанси: сучасні проблеми теорії, практики та підготовки фахівців
Правові виклики сучасності
Проблеми екології та екологічно орієнтованого захисту рослин
Розумна агротехніка для ефективного землеробства
Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти.
Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес
Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування
Технологічні засади професійної підготовки фахівців вищої освіти в умовах дистанційного навчання
Тоталітарне суспільство як загроза розвитку демократичної держави
Університетська освіта і наука: традиції та інновації, UESTI-2021
Управління якістю підготовки фахівців в умовах цифрової педагогіки
Формування нової парадигми управління земельними ресурсами в умовах посилення євроінтеграційних процесів в Україні
Фундаментальні та прикладні дослідження в зоології
Фундаментальні і прикладні проблеми сучасної екології та захисту рослин
Фінансова архітектоніка та сценарії конкурентних моделей розвитку
Цифрова трансформація професійної підготовки фахівців в умовах застосування SMART-освітніх технологій: стан, проблеми, перспективи
Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення
Інноваційний вимір змін в обліково-аналітичному забезпеченні бізнесу: теорія, методологія, інформаційні технології.
Інноваційні розробки студентів і молодих науковців в галузі технічного сервісу машин
Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 599 (Search time: 0.008 seconds).
previous
1
2
3
4
...
60
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2014-05-22
Дослідження впливу технологічних чинників на властивості розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи
Гринченко, О. О.
;
Карпов, Р. В.
;
Рябець, О. Ю.
2014-05-22
Дослідження впливу протеолізу на мікробіологічні показники білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини
Дуденко, Н. В.
;
Панікарова, Б. О.
2014-05-22
До питання нормативного забезпечення змісту технологічних карт на кулінарну продукцію
Журавльов, С. В.
;
Касілова, Л. О.
;
Шумейко, А. А.
2014-05-22
Удосконалення підходів до розробки технологічних карт (ТК) на кулінарну продукцію
Журавльов, С. В.
;
Касілова, Л. О.
;
Шумейко, А. А.
2014-05-22
Інноваційні технології кондитерських виробів для закладів ресторанного господарства
Калакура, М. М.
;
Мирська, О. В.
2014-05-22
The way of obtaining of carotenecontaining dietary additive from microalgae Dunaliella salina
Антоненко, С. П.
;
Серік, М. Л.
;
Буряк, І. А.
2014-05-22
Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків
Камсуліна, Н. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Дроменко, О. Б.
2014-05-22
Розширення класифікації біологічно активних добавок, які використовуються в оздоровчих та лікувальних продуктах харчування
Загоруйко, Г. Є.
;
Загоруйко, Ю. В.
2014-05-22
Удосконалення технології желейних кондитерських виробів із використанням рослинних добавок
Артамонова, М. В.
;
Шматченко, Н. В.
2014-05-22
Розробка проекту технології виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів
Янчева, М. О.
;
Желєва, Т. С.
Discover
Author
17
Павлюк, Р. Ю.
12
Погарська, В. В.
7
Муравйова, О. М.
6
Дейниченко, Г. В.
5
Погожих, М. І.
5
Чаговець, В. В.
4
Головко, М. П.
4
Гірінова, Л. В.
4
Землянко, Ю. В.
4
Кравцова, Т. А.
.
next >
Subject
4
Communication
4
Коммуникация
3
Information culture
3
Библиотека
3
Бібліотека
3
Информационная культура
3
Комунікація
2
Education
2
Information and computer technology
2
Intercultural communication
.
next >
Has File(s)
599
true