Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 7701-7710 of 8058 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Дослідження впливу добавок, що містять харчові волокна, на якість маффінів функціонального призначенняКасабова, К. Р.; Самохвалова, О. В.
2012Використання нетрадиційної рослинної сировини для інтенсифікації тістоприготуванняКожевнікова, В. О.; Лебеденко, Т. Є.; Новічкова, Т. П.
2012Перспектив и використання грибів шіїтаке при виробництві харчоконцентратівКовбаса, В. М.; Зінченко, І. М.; Терлецька, В. А.; Білоцький, В. В.
2012Дослідження споживчих властивостей заварних пряників з використанням овочевого пюреКирпіченкова, О. М.; Оболкіна, В. І.
2012Вплив пектинів на процес піноутворення яєчного білкуКамбулова, Ю. В.; Соколовська, І. О.; Павлюк, О. В.; Олійник, А. І.
2012Синбиотики в технологии помадных конфетКоркач, А. В.
2012Вибір раціональних дозувань зерна кукурудзи для виготовлення пшеничного хлібаЛисюк, Г. М.; Олійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.
2019Казуальність між елементами структури звіту про управління та інтегрованої звітностіБезверхий, К. В.
2019Обліково-аналітичне забезпечення людського капіталу як умова сталого розвитку підприємствГільорме, Т. В.
2019The dynamics of revenues of value added tax as an indicator of ensuring the revenue part of the state budget in the conditions of sustainable developmentSamusevych, I. V.; Solodukha, M. V.