Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51575
Title: | Перспективи використання грибів шіїтаке при виробництві харчоконцентратів |
Authors: | Ковбаса, В. М. Зінченко, І. М. Терлецька, В. А. Білоцький, В. В. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Ковбаса В. М., Зінченко І. М., Терлецька В. А., Білоцький В. В. Перспективи використання грибів шіїтаке при виробництві харчоконцентратів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 57-58. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51575 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_57-58.pdf | 216.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.