Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51575
Title: Перспектив и використання грибів шіїтаке при виробництві харчоконцентратів
Authors: Ковбаса, В. М.
Зінченко, І. М.
Терлецька, В. А.
Білоцький, В. В.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ковбаса В. М., Зінченко І. М., Терлецька В. А., Білоцький В. В. Перспектив и використання грибів шіїтаке при виробництві харчоконцентратів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 57-58.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51575
Appears in Collections:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_57-58.pdf216.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.