Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51572
Title: | Вплив пектинів на процес піноутворення яєчного білку |
Authors: | Камбулова, Ю. В. Соколовська, І. О. Павлюк, О. В. Олійник, А. І. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Камбулова Ю. В., Соколовська І. О., Павлюк О. В., Олійник А. І. Вплив пектинів на процес піноутворення яєчного білку. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 51-52. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51572 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_51-52.pdf | 257.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.