Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51572
Title: Вплив пектинів на процес піноутворення яєчного білку
Authors: Камбулова, Ю. В.
Соколовська, І. О.
Павлюк, О. В.
Олійник, А. І.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Камбулова Ю. В., Соколовська І. О., Павлюк О. В., Олійник А. І. Вплив пектинів на процес піноутворення яєчного білку. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 51-52.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51572
Appears in Collections:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_51-52.pdf257.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.